Chinchină

Cinchona pubescens Vahl.

Familia plantei Rubiacee

UTILIZAREA ÎN FABRICAREA PRODUSELOR KLORANE

Cultivăm arborele numit chinchină în Ecuator respectând ecosistemul care ne înconjoară și controlăm calitatea fiecărei plante recoltate conform instrucțiunilor din specificațiile tehnice ale polului Phytofilière® al KLORANE. Din scoarța recoltată manual, se extrage un ingredient activ care este concentrat într-un extract ale cărui virtuți simulante asupra bulbului pilos au fost demonstrate și brevetate de către Klorane. Acest extract este incorporat liniei produselor de îngrijire și tratamentelor KLORANE pentru combaterea căderii părului cu extract de chinină.

CARACTERISTICI ALE EXTRACTULUI VEGETAL

Chinchina, arbore originar din America de Sud, din familia rubiaceelor, este utilizat în mod tradițional ca și fortifiant și astringent. Am ales să cultivăm specia Cinchona pubescens Valh. deoarece scoarța sa este bogată în chinină naturală, moleculă cu proprietăți fortifiante puternice a cărei eficacitate a fost demonstrată științific.

FIȘĂ BOTANICĂ

Chinchina roșie este un copac înalt care poate atinge până la 15-20 de metri înălțime. Frunzele sale au o nervațiune penată adesea roșiatică, ca și pețiolul. Florile, uniforme, albe sau rozalii, au o corolă ai cărei lobi sunt acoperiți de peri albi. Acestea sunt grupate în ciorchini dispuși spre vârfurile ramurilor.

UTILIZĂRI TRADIȚIONALE

Chinchina roșie a fost un remediu utilizat în tradițiile incașilor pentru tratarea problemelor digestive și a infecțiilor. Partea utilizată este reprezentată de scoarța uscată. Scoarța de chinchină și mai ales chinina au constituit principalele tratamente ale paludismului. În doze slabe, chinina este un tonifiant amar care stimulează digestia. În uz extern, chinina poate fi utilizată în cazul mâncărimilor și al decojirii pielii capului și combaterii mătreții.

Părul / CĂDEREA PĂRULUI

tip : Șampon și tratament Tratament intensiv
KLORANE Părul

Șampon cu extract de chinină și cu vitamina B

CĂDEREA PĂRULUI Șampon și tratament

Acțiune

Extractul de chinină de la KLORANE combinat cu vitamina B, incorporate într-o bază emulsionantă foarte delicată, cu efect de descurcare a părului și de amplificare a volumului, transformă șamponul tratament fortifiant KLORANE cu extract de chinină și vitamina B, într-o veritabilă sursă de energie și tonificare pentru părul lipsit de vigoare. Acesta pune în mișcare microcirculația cutanată și stimulează bulbul pilos favorizând creșterea părului pentru o podoabă capilară sănătoasă și plină de vigoare. Hipoalergenic.

Aplicare

Este suficientă o singură spălare. Clătiți îndelung. În cazul contactului cu ochii, clătiți cu apă din abundență. Pentru problemele de cădere a părului, acest șampon este un complement ideal al tratamentelor KLORANE împotriva căderii părului.

Eficacitate demonstrată

Șamponul tratament fortifiant KLORANE cu extract de chinină și vitamina B a fost ales pentru eficacitatea sa asupra vigorii părului (94%), precum și pentru rezistența (88%) și elasticitatea conferite părului (91%).

Sfaturile și indicațiile farmacistului dumneavoastră

Completați acțiunea fortifiantă a șamponului cu cea a balsamului fortifiant și cu efect de descurcare a părului KLORANE cu extract de chinină și vitamina B.

Cantitate

Flacon de 200 ml și 400 ml

Produse suplimentare

Alte persoane au consultat de asemenea...

FAVORITE

0  produs(e)

ÎMI PREGĂTESC VIZITA LA FARMACIE

Nu ați selectat încă niciun produs