Chinchină

Cinchona pubescens Vahl.

Familia plantei Rubiacee

UTILIZAREA ÎN FABRICAREA PRODUSELOR KLORANE

Cultivăm arborele numit chinchină în Ecuator respectând ecosistemul care ne înconjoară și controlăm calitatea fiecărei plante recoltate conform instrucțiunilor din specificațiile tehnice ale polului Phytofilière® al KLORANE. Din scoarța recoltată manual, se extrage un ingredient activ care este concentrat într-un extract ale cărui virtuți simulante asupra bulbului pilos au fost demonstrate și brevetate de către Klorane. Acest extract este incorporat liniei produselor de îngrijire și tratamentelor KLORANE pentru combaterea căderii părului cu extract de chinină.

CARACTERISTICI ALE EXTRACTULUI VEGETAL

Chinchina, arbore originar din America de Sud, din familia rubiaceelor, este utilizat în mod tradițional ca și fortifiant și astringent. Am ales să cultivăm specia Cinchona pubescens Valh. deoarece scoarța sa este bogată în chinină naturală, moleculă cu proprietăți fortifiante puternice a cărei eficacitate a fost demonstrată științific.

FIȘĂ BOTANICĂ

Chinchina roșie este un copac înalt care poate atinge până la 15-20 de metri înălțime. Frunzele sale au o nervațiune penată adesea roșiatică, ca și pețiolul. Florile, uniforme, albe sau rozalii, au o corolă ai cărei lobi sunt acoperiți de peri albi. Acestea sunt grupate în ciorchini dispuși spre vârfurile ramurilor.

UTILIZĂRI TRADIȚIONALE

Chinchina roșie a fost un remediu utilizat în tradițiile incașilor pentru tratarea problemelor digestive și a infecțiilor. Partea utilizată este reprezentată de scoarța uscată. Scoarța de chinchină și mai ales chinina au constituit principalele tratamente ale paludismului. În doze slabe, chinina este un tonifiant amar care stimulează digestia. În uz extern, chinina poate fi utilizată în cazul mâncărimilor și al decojirii pielii capului și combaterii mătreții.

Părul / CĂDEREA PĂRULUI

tip : Șampon și tratament Tratament intensiv
KLORANE Părul

Balsam cu extract de chinină

CĂDEREA PĂRULUI Șampon și tratament

Acțiune

Fortifiant și cu efect de descurcare a părului, balsamul fortifiant și cu efect de descurcare a părului KLORANE cu extract de chinină și vitamina B are un efect energizant și revitalizant. Acesta prelungește efectul șamponului fortifiant KLORANE cu extract de chinină și vitamina B și ajută părul să-și recapete rezistența, vigoarea și strălucirea. Formula sa conține un agent fixativ pentru coafarea părului, permițând o descurcare ușoară a părului. Hipoalergenic.

Aplicare

Aplicați-l după folosirea șamponului fortifiant KLORANE cu extract de chinină și vitamina B, pe toată lungimea firului de păr și pe vârfurile bine zvântate. Lăsați să acționeze 2-3 minute, pieptănați, apoi clătiți cu apă din abundență. Evitați contactul cu ochii.

Eficacitate demonstrată

Încă de la prima utilizare a balsamului KLORANE cu extract de chinină și vitamina B părul își recapătă vigoarea și volumul.

Cantitate

Tub de 150 ml

Produse suplimentare

  • Șampon cu extract de chinină și cu vitamina B
    > Descoperă
  • Cură intensivă împotriva căderii părului
    > Descoperă

FAVORITE

0  produs(e)

ÎMI PREGĂTESC VIZITA LA FARMACIE

Nu ați selectat încă niciun produs