Migdale

Prunus dulcis Mill. D.A Webb

Familia plantei Rozacee

UTILIZAREA ÎN FABRICAREA PRODUSELOR KLORANE

Cultivăm migdalul în Spania respectând ecosistemul care ne înconjoară și controlăm calitatea fiecărui fruct recoltat conform instrucțiunilor din specificațiile tehnice ale polului Phytofilière® al KLORANE. Recoltăm migdalele, pe care le uscăm și le curățăm de coajă pentru a obține prin emulsionare uleiul acestora în apă, laptele de migdale, care este apoi incorporat șamponului nutritiv și cu efect de volum KLORANE cu lapte de migdale.

CARACTERISTICI ALE EXTRACTULUI VEGETAL

Migdala, fructul migdalului, arbore originar din bazinul mediteranean din familia Rozacee, este recunoscut pentru proprietățile sale hidratante și calmante. Am ales să cultivăm Prunus dulcis Mill. pentru concentrația sa mare de proteine și aminoacizi care măresc rezistența fibrei capilare.

FIȘĂ BOTANICĂ

Migdalul este un arbore care poate atinge între 6 și 12 metri, adesea cultivat de om, și pe care-l putem găsi într-o stare subspontană, îndeosebi în sudul Franței.
Frunzele sunt lucioase pe partea inferioară, au marginile dințate iar pețiolul prezintă mici proeminențe glandulare. Florile sale sunt solitare sau grupate două câte două, susținute fiecare de un peduncul foarte scurt. Fructele sunt verzi la maturitate, cu suprafața catifelată și se deschid cel mai adesea în mod neregulat.

UTILIZĂRI TRADIȚIONALE

Migdalul este cultivat pentru semințele sale comestibile sau pentru utilizarea sa în industrie. Uleiul de „migdale dulci”, extras din sâmburele său este utilizat pentru calmarea și atenuarea durerilor în cazul inflamațiilor cutanate. Migdalele intră de asemenea în compoziția soluțiilor calmante utilizate în cazul tusei și al durerilor de gât. Laptele de migdal este considerat a fi o emulsie anticatarală și febrifugă.

KLORANE Părul

UTILIZARE FRECVENTĂ Păr fin și fără nicio formă

Migdale

Șampon și produse de îngrijire cu efect de volum KLORANE cu lapte de migdale.
Părul dumneavoastră este fin și fragil? Nu are nicio formă? Întâmpinați dificultăți în a-l aranja: electricitate statică, păr tern și lipsit de vitalitate. Bogat în proteine și aminoacizi care accentuează rezistența fibrelor capilare și le asigură integritatea, laptele de migdale KLORANE este ideal pentru părul fin și fără nicio formă.

FAVORITE

0  produs(e)

ÎMI PREGĂTESC VIZITA LA FARMACIE

Nu ați selectat încă niciun produs