Noutăți

Cele mai recente noutăți

Klorane a primit medalia de aur pentru masca cu ulei din Abisinia

Klorane a primit medalia de aur pentru masca cu ulei din Abisinia în cadrul celei de-a 13-a ediții a concursului „Médailles d’Or Votre Beauté 2011”, care s-a desfășurat pe 18 noiembrie la Paris.

Cititoarele revistei Votre Beauté notează produsele pe o scară de la 0 la 100 și le aleg pe cele mai bune dintre cele introduse pe piață între septembrie 2009 și august 2011, selecționate de către profesioniști și de responsabilii serviciilor achizițiilor din farmacii, parafarmacii, parfumerii și din sectorul marii distribuții. Produsele nominalizate sunt departajate pe șase categorii, iar masca Klorane cu ulei din Abisinia a primit chiar din mâna directoarei redacției revistei medalia de aur a concursului Votre Beauté 2011 în cadrul categoriei „produse capilare din farmacii și parafarmacii”. Masca Klorane a obținut nota 78/100.

Klorane a primit medalia de aur pentru masca cu ulei din Abisinia

Masca reparatoare intens nutritivă KLORANE cu unt de mango a obținut premiul Venus în categoria produselor de înfrumusețare 2010

Cititoarele revistei Version Fémina au desemnat masca reparatoare KLORANE ca fiind produsul lor preferat din categoria produselor capilare din farmacii și parafarmacii.

Un prim juriu de experți, compus din profesioniști ai sectorului, alături de echipa redacției revistei Fémina însărcinată cu realizarea rubricii dedicate produselor de înfrumusețare au selecționat 70 de produse dintr-un total de 300 de produse. Rezultatul acestei preselecții a fost apoi supus votului cititoarelor revistei Version Fémina care au ales „produsul lor preferat”. Această a 6-a ediție a premiului Vénus din categoria produselor de înfrumusețare confirmă astfel eficacitatea acestui excelent produs de îngrijire KLORANE destinat îngrijirii părului uscat și deteriorat.

Masca reparatoare intens nutritivă KLORANE cu unt de mango a obținut premiul Venus în categoria produselor de înfrumusețare 2010

Conferința „Viitorul plantelor”

Medicamente, cosmetice, produse alimentare, culori, materiale, plantele au un viitor promițător. Este prin urmare necesar să le protejăm și să continuăm să le valorizăm cu ajutorul științei. Aceasta a fost tema conferinței organizate în septembrie anul trecut la Muséum d’histoire naturelle de Paris [Muzeul de istorie naturală din Paris] de către laboratoarele Klorane cu participarea a numeroși cercetători și specialiști. În acest moment în care una dintre cele mai mari rezerve naturale ale biodiversității europene tocmai a fost distrusă de incendii teribile în Grecia, viitorul plantelor se dovedește a fi, într-adevăr, un subiect de actualitate

Premiul concursului produselor de înfrumusețare 2007

Am avut plăcerea de a primi, cu ocazia celei de-a treia ediții din 25 septembrie 2007 a premiilor concursului produselor de înfrumusețare acordate de revista Version Femina, un nou premiu „Venus” pentru șamponul extrem de delicat KLORANE cu lapte de ovăz . 

100 de sugestii pentru a avea părul bine aranjat

Ca supliment al ultimului său număr din aprilie 2008, revista Prima a editat o broșură în colaborare cu Laboratoarele Klorane intitulată „100 de sugestii pentru a avea părul bine aranjat”. Descoperiți în exclusivitate articolul special consacrat polului Phytofilière al Laboratoarelor Klorane.

1 | 2 | 3   >

FAVORITE

0  produs(e)

ÎMI PREGĂTESC VIZITA LA FARMACIE

Nu ați selectat încă niciun produs