Mențiuni legale

Editor:

 

LABORATOIRES KLORANE
45, place Abel-Gance
92100 BOULOGNE
FRANTA
Tel : 33 (0)5 63 58 88 00

 

Director pubicatie:

 

Laurent COUPE

 

Webmaster:

 

contact.klorane@pierre-fabre.com

 

Responsabil Gazduire:

 

Pierre Fabre Informatique
1, avenue d'Albi
81106 CASTRES CEDEX
FRANCE
Fax : 33 (0)5 63 71 36 06
 
Aceste termene si conditii reglementeaza conditiile de utilizare ale website-ului “LABORATOIRES KLORANE”, pe care le acceptati implicit prin consultarea prezentului website. In cazul in care nu acceptati conditiile, va invitam sa intrerupeti vizitarea website-ului. Daca aveti sub 18 ani, va luati angajamentul de a vizita website-ul doar in prezenta parintilor sau tutorilor Dumneavoastra, care au acceptat in prealabil conditiile acestui website. Prezentele conditii pot suferi modificari fara notificare prealabila.

 

Scopul website-ului

 

Prezentul website a fost creat special pentru a furniza informatii despre “LABORATOIRES KLORANE” Websit-ul “LABORATOIRES KLORANE” nu constituie oferta comerciala.

 

Garantie

 

LABORATOIRES KLORANE” se angajeaza sa se asigure ca intreg continutul website-ului este in conformitate cu legislatia franceza in vigoare. “LABORATOIRES KLORANE” se angajeaza sa mentina confidentialitatea datelor care violeaza drepturilor unei terte parti, a celor cu cu character violent, pornographic sau de natura defaimatoare, si sa nu publice informatii ilicite, de natura rasista, xenofoba, de pedofilie, sau care aduc prejudicii demnitatii umane. “LABORATOIRES KLORANE” nu garanteaza exactitatea si exhaustivitatea informatiilor publicate pe acest website.

 

Responsabilitate

 

LABORATOIRES KLORANE”nu isi asuma responsabilitatea pentru :

  • Prejudicii cauzate direct sau indirect de consultarea acestui website, sau de utilizarea informatiilor disponibile pe acest website
  • Prejudicii directe sau indirecte rezultate din utilizarea acestui website, in special in caz de pierderi financiare sau comerciale sau distrugeri ale datelor sau programelor in orice sitem informatics, chiar daca “LABORATOIRES KLORANE” a fost informat in prealalbil referitor la posibilitatea aparitiei acestui tip de prejudicii


“LABORATOIRES KLORANE” nu isi asuma responsabilitatea pentru link-uri catre alte site-uri, puse la dispozitie in scop informativ. Conexiunile cu alte site-uri sunt exclusiv in responsabilitatea utilizatorului. “LABORATOIRES KLORANE” nu ofera garantii referitor la informatiile disponibile pe site-urile respective si nu isi asuma responsabilitatea referitor la continutul acestora.

 

Proprietatea drepturilor intelectuale:

 

Toate imaginile, datele, textele, elementele audio si video, denumirile produselor si brand-urilor mentionate pe acest website, logo-urile utilizate, sunt proprietatea “LABORATOIRES KLORANE”, si sunt protejate de legea franceza.
Informatiile disponibile pe acest website pot fi descarcate, afisate sau imprimate exclusive pentru uz personal si in scop necomercial, fara a efectua modificari asupra continutului si cu conditia de a prezerva toate mentiunile de proprietate intelectuala, iar fiecare exemplar sa poarte mentiunea:
“Prezentul document provine de pe site-ul “LABORATOIRES KLORANE”. Toate drepturile de reproducere rezervate” Este interzisa orice alta utilizare, in afara de cea purtand mentiunea de mai sus, cu exceptia celor autorizate de “LABORATOIRES KLORANE”

 

Protejarea datelor cu caracter personal:

 

Datele pesonale nu sunt colectate decat cu acordul Dumneavoastra. “LABORATOIRES KLORANE” este acreditat sa colecteze informatii anonime, precum cele referitoare la termenii cautati pe site de utilizator. Aceste informatii sunt folosite strict in scop statistic. Utilizatorul poate fi pus in situatia de a furniza date personale. In conformitate cu legea franceza modificata din 6 Ianuarie 1978 pivind informatica, fisierele si libertatie, utilizatorul are dreptul de a accesa, modifica, rectifica si sterge datele cu character personal, prin simpla contactare a editorului site-ului. Intrucat internetul este o retea deschisa, “LABORATOIRES KLORANE” nu poate garanta ca datele personale nu vor fi retransmise de catre o terta parte.

 

Legislatia aplicabila si competent juridica

Aceste termene si conditii fac obiectul legii franceze. In caz de litigiu ca rezultat al unor neconcordante cu aceste termene si conditii si in lipsa unui accord amiabil intre parti, solutionarea cazului revine tribunalelor franceze competente, in acest caz tribunalul Nanterre va avea jurisdictie exclusive.

LABORATOIRES KLORANE
SAS (Societate pe actiuni) cu capital de €38,250
Sediu social: 45 place Abel-Gance, 92100 BOULOGNE, France
Tel : 33 (0)5 63 58 88 00
inscrisa in registrul Comertului si Societatilor din NANTERRE cu numarul 403 271 075
EU VAT number: FR 40 403 271 075

FAVORITE

0  produs(e)

ÎMI PREGĂTESC VIZITA LA FARMACIE

Nu ați selectat încă niciun produs